& Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; "Supaya nambani kula merata,
sampeyan bisa uga kudu nambani kula beda"

Anggota BACP Organisasi,en

This project is part funded by the EU Asylum, Migration and Integration Fund. Making management of migration flows more efficient across the European Union.

Napa We Are Needed

Ing 2000, ireng lan minoritas Ethnic (BME) pedunung awake ana bab 3%, kang kalebu populasi Universitas. Ing wektu saiki (Bisa 2016) iku kira-kira 12% kang punika nambah kanthi cepet. One reason is that Hull became a dispersal city for asylum seekers through the Nasional Asylum Dhukungan Service(NASS). Hull has also elected to become part of the UNHCRGateway Protection Programme whereby refugees come to the UK as part of Britain’s international agreement and there is also a Kutha Sanctuary interest group in the city. Nomer wong kang diarani proyèk wis tambah dramatically liwat taun suwene lan karo Tambah ing masyarakat BME disetel kanggo tuwuh malah luwih ing awake kita nyana ing tingkat pitunjuk kanggo proyèk kanggo nambah malah luwih. Masalah sing Ketutup Surgo wis urusan karo lan terus kanggo hasil karo sing:

  • Bereavement
  • Duwe hubungan
  • Torture
  • Ngrodhapeksa
  • Trauma
  • Suicidal Risk
  • Tiyang sepah / anak sesambetan
  • Kakawinan risak
  • Anak / sekolah kangelan
  • Trafficking
  • Konflik ing masyarakat
  • Transisi budaya

Quiet Counselling Rooms

A place to clear your mind