& Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; "Со цел да ме третираат подеднакво,
можеби ќе треба да ме третираат поинаку"

BACP Organisational Member

This project is part funded by the EU Asylum, Migration and Integration Fund. Making management of migration flows more efficient across the European Union.

Како да се однесуваат

Со писмо, веб-страница, упат, email or telephone.(ве молиме забележете дека било кој упат мора да содржи писмена дозвола од потенцијалниот клиент,,en,ве молиме забележете дека било кој упат мора да содржи писмена дозвола од потенцијалниот клиент,,en,ве молиме забележете дека било кој упат мора да содржи писмена дозвола од потенцијалниот клиент,,en,ве молиме забележете дека било кој упат мора да содржи писмена дозвола од потенцијалниот клиент,,en).

Ако не постои никој во канцеларијата кога ќе се јавите, едноставно оставете порака на одговорот телефон и ние ќе ве контактираме веднаш штом ќе се врати во канцеларија.

Како: 01482 587550

Website: Пополнете ја контакт формата на нашата “Контакт со нас” страница

Образец за упатување: Преземете упат тука и или е-пошта или пост на една од адресите подолу.

E-mail: Haven@goodwintrust.org

Адреса: Haven
Marvell куќа Детски центар
Cranbourne Стрит
Трупот
HU3 1PP

Haven Map

Quiet Counselling Rooms

A place to clear your mind