& Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; "Supaya nambani kula merata,
sampeyan bisa uga kudu nambani kula beda"

Anggota BACP Organisasi,en

Proyek iki minangka bagean sing dibiayai dening Asylum EU,,en,Dana Migrasi lan Integrasi,,en,Nggawe manajemen migrasi mili kanthi luwih efisien ing Uni Eropa,,en,Survei Pelanggan,,en,Proyek Haven wis mbantu akeh klien,,en,Liwat pengalamanku minangka penerjemah Haven aku wis ndeleng akeh klien sing urip lan urip kanthi normal ing lingkungan sing angel,,en, Migration and Integration Fund. Making management of migration flows more efficient across the European Union.

Cara Hubungi

Miturut layang, website, ngubungake wujud, email or telephone.(mangga dicathet manawa referral kudu ngemot ijin tertulis saka klien potensial,,en,Yen ora ana ing kantor nalika sampeyan nelpon,,en,email utawa telpon.,,en,mangga dicathet manawa referral kudu ngemot ijin tertulis saka klien potensial,,en,Yen ora ana ing kantor nalika sampeyan nelpon,,en).

Yen ana apa-apa ing kantor nalika sampeyan nelpon, mung ninggalake pesen ing telpon jawaban lan kita bakal ngubungi panjenengan sanalika kita bali ing kantor.

Kuwi: 01482 587550

Website: Isi ing wangun kontak ing kita “Hubungi Kami” kaca

Formulir ngubungake: Download wangun ngubungake kene lan salah siji email utawa ngirim menyang salah siji saka alamat ngisor.

Email: Haven@goodwintrust.org

Alamat: Haven,en
Marvell House Anak 's Pusat
Cranbourne Street
Kulit
HU3 1PP

Haven Map

Quiet Counselling Rooms

A place to clear your mind