& Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; "Supaya nambani kula merata,
sampeyan bisa uga kudu nambani kula beda"

Anggota BACP Organisasi,en

Proyek iki minangka bagean sing dibiayai dening Asylum EU,,en,Dana Migrasi lan Integrasi,,en,Nggawe manajemen migrasi mili kanthi luwih efisien ing Uni Eropa,,en,Survei Pelanggan,,en,Proyek Haven wis mbantu akeh klien,,en,Liwat pengalamanku minangka penerjemah Haven aku wis ndeleng akeh klien sing urip lan urip kanthi normal ing lingkungan sing angel,,en, Migration and Integration Fund. Making management of migration flows more efficient across the European Union.

Hubungi Kami

Haven,en
Centre Marvell House Anak
Cranbourne Street
Kulit
HU3 1PP

Email : Haven@goodwintrust.org

Kuwi :01482 587550

 

Comments or questions are welcome.

* indicates required field

 

Quiet Counselling Rooms

A place to clear your mind